3 Στάδια

H πλήρης διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού εξ’ αποστάσεως (e-Lab) πραγματοποιείται μέσω Skype σε προκαθορισμένα ραντεβού και περιλαμβάνει 3 στάδια ως εξής:

3stadia

Η επαγγελματική συμβουλευτική (ή επαγγελματικός προσανατολισμός) αποσκοπεί στο να δώσει μια αποτελεσματική προοπτική καριέρας, απαντώντας σε ερωτήματα όπως τα παρακάτω:

  • Ποιο επάγγελμα ταιριάζει σε εμένα;
  • Ποια επαγγέλματα θα δίνουν δουλειά στο μέλλον;
  • Ποια σχολή να ακολουθήσω;
  • Ποιες άλλες διεξόδους μπορεί να έχει αυτό που σπούδασα;
  • Το επάγγελμά μου έχει δουλειά στο εξωτερικό;

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε μαθητές λυκείου, σε φοιτητές, σε γονείς, σε ενήλικες.

Βασικό σκεπτικό της διαδικασίας:

Εμείς στο Success-Lab θεωρούμε ότι βασική προϋπόθεση μιας επιτυχημένης καριέρας, είναι το συνταίριασμα της προσωπικότητας του εκάστοτε ανθρώπου με τα βασικά χαρακτηριστικά της εργασίας του. Αν δε μου αρέσει και δε μου ταιριάζει το επάγγελμά που κάνω, δε θα εργάζομαι ευχάριστα και κατ’ επέκταση η καθημερινότητά μου θα είναι ανιαρή, χωρίς νόημα και φυσικά χωρίς διάθεση για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Γιατί να μένω στάσιμος ενώ μπορώ να βρω ένα επάγγελμα που να ταιριάζει στην προσωπικότητά μου;  

Οι ειδικοί μας δείχνουν το δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα. Πως; Οδηγώντας μας, μέσα από μεθοδικές και επιστημονικά αποδεκτές διαδικασίες, σε ένα επάγγελμα που θα μπορεί να μας κινεί το ενδιαφέρον καθημερινά και να μας δίνει κίνητρο για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Πέτυχε, ανακαλύπτοντας το επάγγελμα που σου ταιριάζει!

Log in

Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική χρήσης δεδομένων.