Γιατί Skype

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός αποσκοπεί στο να δώσει μια σαφή κατεύθυνση στην καριέρα του εν δυνάμει επαγγελματία, η οποία να ταιριάζει στα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα και τις κλίσεις του.

Για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπινου δυναμικού δεν έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής (είτε γιατί εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου δεν μπορεί να πάει σε έναν χώρο αντίστοιχων υπηρεσιών, είτε γιατί βρίσκεται στην επαρχία και δεν υπάρχουν αντίστοιχες υπηρεσίες κ.α.).

Η αρχική ιδέα του e-lab βασίστηκε σε αυτή ακριβώς τη δυνατότητα όλων να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εξειδικευμένων συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού.Γιατί εξ’ αποστάσεως επαγγελματικό προσανατολισμό; Θα σας παραθέσουμε 5 βασικούς λόγους:

      - Γιατί δεν χάνω τίποτα από την ποιότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Μπορώ να πραγματοποιήσω και τα 3 στάδια, όπως ακριβώς θα πραγματοποιούνταν και αν γινόταν η όλη διαδικασία στα γραφεία μας.

        - Γιατί μπορώ να τον κάνω από οπουδήποτε (Αττική, ελληνική επαρχία, ελληνικά νησιά, εξωτερικό κ.ο.κ.).

        - Γιατί μπορώ να κάνω τη διαδικασία σε ένα μεγάλο εύρος ωραρίου μέσα στην ημέρα (10:00 με 22:00), όποια στιγμή με εξυπηρετεί.

       - Γιατί η διαδικασία είναι απλή και απαιτεί μόνο μια σύνδεση στο internet, μια κάμερα στο σταθερό υπολογιστή (ή το laptop) και ένα λογαριασμό Skype (ρωτήστε μας αν δεν γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό skype, είναι απλή διαδικασία και απαιτεί 5 λεπτά).

        - Γιατί το κόστος είναι μικρότερο, χωρίς να χάνω τίποτα σε ουσία και ποιότητα.

Γνωρίζετε ότι το 47 % του ανθρώπινου δυναμικού που επέλεξε να κάνει τη διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού, επιτυγχάνει στο επάγγελμα που ασκεί, αντλώντας ταυτόχρονα ευχαρίστηση από τη δουλειά του;

Γιατί να μην μπορεί ο καθένας να μάθει το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του;

Log in

Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική χρήσης δεδομένων.